Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

PRIVO PRIVACY CERTIFIED

ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ STADOLL ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ

ΑΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ <<ΕΔΩ STARDOLITSA>> ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Διάβασε αυτό πρώτα!
Οι όροι αυτοί αποτελούν μια συμφωνία ανάμεσα σε εσένα και το Stardoll. Με την αποδοχή της συμφωνίας υπόσχεσε και συμφωνείς να ακολουθείς τους κανόνες που δημοσιεύει το Stardoll στην ιστοσελίδα του. Η συμφωνία αυτή ισχύει επίσης όταν αγοράζεις προϊόντα στην ιστοσελίδα του Stardoll βλ. πιο κάτω "Όροι πώλησης." Εάν δεν αποδέχεσαι αυτή τη συμφωνία, δεν θα πρέπει να γραφτείς ως μέλος στο Stardoll . Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσεις τους όρους της παρούσας συμφωνίας μαζί με τους γονείς σου, ώστε να γνωρίζεις τι μπορείς και δεν μπορείς να κάνεις στην ιστοσελίδα του Stardoll. Ζήτησε από τους γονείς σου να διαβάσουν τους όρους μαζί σου προσεκτικά και να σε βοηθήσουν να γραφτείς. Με την εγγραφή σου, την ενεργοποίηση του λογαριασμού σου και την αποδοχή αυτής τη συμφωνίας, γίνεσαι μέλος. Αυτό σημαίνει ότι αποδέχεσαι τους παρακάτω όρους και ότι επιβεβαιώνεις ότι οι γονείς σου έχουν διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους.
Το Stardoll διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε αυτούς τους όρους συμμετοχής εάν το Stardoll το κρίνει αναγκαίο ή εάν απαιτείται από το νόμο. Στην περίπτωση ουσιαστικής αλλαγής, το Stardoll θα σε ειδοποιήσει εκ των προτέρων για την αλλαγή, πριν αυτή τεθεί σε ισχύ. Εάν δε θέλεις να αποδεχτείς την αλλαγή, μπορείς να τερματίσεις τη συμμετοχή σου με άμεση ισχύ, ανά πάσα στιγμή πριν τεθεί σε ισχύ η αλλαγή. Μπορείς να τερματίσεις εύκολα τη συμμετοχή σου εδώ http://www.stardoll.com/help/optOut.php. Με τη χρήση των υπηρεσιών που διατίθενται στην ιστοσελίδα Stardoll, όπως Stardollars και εικονικά προϊόντα (εικονικά ρούχα και τα άλλα αγαθά και υπηρεσίες στην ιστοσελίδα του Stardoll) αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής και συμφωνείς ότι θα συμμορφώνεσαι προς αυτούς.
Το Stardoll αποφασίζει αποκλειστικά για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας Stardoll, όπως για παράδειγμα νέα παιχνίδια, προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των κανόνων των εν λόγω παιχνιδιών και προϊόντων. Το Stardoll περαιτέρω επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπτύσσει, να διαγράφει, να τροποποιεί και να επιφέρει αλλαγές στο δικτυακό τόπο χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση προς εσένα ή άλλα μέλη. Η συμμετοχή σου ως μέλος, η me-doll σου, εικονικά προϊόντα και Stardollars αποτελούν μέρος μιας υπηρεσίας που σου παρέχεται στην ιστοσελίδα του Stardoll και έχεις το δικαίωμα χρήσης τους μόνο σύμφωνα με αυτές τις προϋποθέσεις και τους όρους σχετικά με την ιστοσελίδα από καιρό σε καιρό.
2. Πληροφορίες ειδικά για τους ΓΟΝΕΙΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση e-mail parentalrights@stardoll.com αν δεν έχετε δεχτεί αυτή τη συμφωνία και το παιδί σας έχει γίνει μέλος στο Stardoll. Το Stardoll χρησιμοποιεί τεχνικά φίλτρα αλλά και συντονιστές που εποπτεύουν την ιστοσελίδα του Stardoll έτσι ώστε να προσφέρει ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Οι συντονιστές χειρίζονται επίσης τις αναφορές άσχημης και ακατάλληλης συμπεριφοράς. Ωστόσο, παροτρύνουμε όλους τους γονείς να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες των παιδιών τους στο Διαδίκτυο.
Το Stardoll προστατεύει την ιδιωτική ζωή των μελών της και χειρίζεται όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνει από τα μέλη του με φροντίδα και σεβασμό. Οι πληροφορίες και οι όροι της παρούσας συμφωνίας που έχουμε συνάψει με τα μέλη μας πληρούν το υψηλό επίπεδο προστασίας που προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τους πολίτες των ΗΠΑ, ισχύουν οι κανόνες COPPA για παιδιά κάτω των 13 ετών. Από τους όρους στα Προσωπικά Δεδομένα και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τα μέλη μας, τι κάνουμε με αυτές και την περιορισμένη συμμετοχή τρίτων. Έχουμε ως γενική αρχή να μη συλλέγουμε περισσότερες πληροφορίες από ό, τι είναι λογικά αναγκαίες για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Stardoll.
Εάν το παιδί σας είναι σε ηλικία που να απαιτεί τη συγκατάθεση των γονέων του για μία πλήρη πρόσβαση στο δικτυακό τόπο, ο λογαριασμός αυτόματα θα επισημανθεί ως εκκρεμής και περιορισμένης συμμετοχής και θα ενημερώσουμε το παιδί σας ότι η γονική συναίνεση απαιτείται για την πλήρη ενεργοποίηση του λογαριασμού του. Με βάση τις ισχύουσες ρυθμίσεις και, ανάλογα με το επίπεδο της δραστηριότητας που επιθυμεί να έχει το παιδί, η συγκατάθεσή σας είναι απαραίτητη, όπως αναφέρεται στο e-mail «Ανακοίνωση προς τους Γονείς». Μια πιο λεπτομερής περιγραφή του επιπέδου των δραστηριοτήτων παρουσιάζεται στο e-mail «Ανακοίνωση προς τους Γονείς» που λαμβάνετε από εμάς. Μέχρι να λάβουμε την κατάλληλη επαληθεύσιμη γονική συγκατάθεση, το παιδί σας θα έχει πρόσβαση μόνο σε ορισμένες λειτουργίες του χώρου και θα έχει περιορισμένη πρόσβαση στο Stardoll.
Αν θέλετε να δείτε ποιες πληροφορίες έχει το Stardoll για το παιδί σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Stardoll στην ίδια διεύθυνση e-mail που αναφέρεται παραπάνω: parentalrights@stardoll.com ή να μας στείλετε γράμμα στο::
STARDOLL AB
Hudiksvallsgatan 8
S 113 30 Stockholm
SWEDEN
ή fax σε έναν από τους παρακάτω αριθμούς:
Αριθμός fax: ΗΠΑ (+1 - 212 - 208 4566)
Αριθμός fax: Μεγάλη Βρετανία (+44 - 20 - 7990 9907, +44 - 20 - 7990 9907)
Αριθμός fax: Αργεντινή (+54 - 11 - 40321600)
Για την ασφάλεια των μελών μας το Stardoll έχει το δικαίωμα να ζητά την ταυτότητα των γονέων. Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα άλλων παιδιών/μελών σε σας ως γονέα. Το Stardoll μπορεί να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα παιδιών εκτός των δικών σας μόνο αν υπάρχει νομική και/ή αστυνομική υποχρέωση.
3. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και (συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Παιδιών)
Για να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε ως μέλος στο Stardoll, θα μπορούσαμε να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία:
- Όνομα και επώνυμο
- διεύθυνση e-mail
- διεύθυνση e-mail γονέα
- αριθμό κινητού τηλεφώνου
- όνομα χρήστη
- ηλικία
- γένος
- τη χώρα στην οποία μένετε
- τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου
Με την παροχή στο Stardoll προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζονται παραπάνω, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δίνετε στο Stardoll την άδεια να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα, έτσι ώστε το Stardoll να μπορεί να στείλει νέα, διαγωνισμούς, προσφορές και διαφημίσεις στη διεύθυνση e-mail σας και / ή στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω SMS, MMS ή παρόμοιο σύστημα μηνυμάτων και επιτρέπετε στο Stardoll να προσαρμόσει το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα του στη δικιά σας ηλικία και φύλο ή άλλων. Παραδείγματα επικοινωνίας είναι, για παράδειγμα, email με προωθήσεις και νέα, που θα σας ενημερώνουν για νέες ή βελτιωμένες υπηρεσίες στο Stardoll, ότι το Stardoll διεξάγει έρευνες των μελών, ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας ή ότι το Stardoll δημιουργεί στοχευμένο περιεχόμενο και προσφορές για εσάς με βάση τις πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειές σας στην ιστοσελίδα, την ηλικία σας και το πού βρίσκεστε γεωγραφικά. Μπορείτε να βγείτε από το πρόγραμμα Stardoll e-mail οποιαδήποτε στιγμή, είτε ακολουθώντας τους συνδέσμους για τη διαγραφή σας από τη λίστα, οι οποίοι βρίσκονται στα e-mails που λαμβάνετε, είτε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις σας στο Stardoll email σας.
Το Stardoll συμφωνεί ότι δεν πρόκειται να πουλήσει ή να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων email, σε τρίτους. Μια εξαίρεση είναι εάν όλοι οι πόροι της εταιρείας του Stardoll, δηλαδή, το σύνολο του δικτυακού τόπου, αγοραστεί από μία άλλη εταιρία (η λεγόμενη απόκτηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού). Στην περίπτωση αυτή, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που απαιτούνται προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του Stardoll αποκτώνται από τον αγοραστή.
Μπορεί το Stardoll να πρέπει να βασιστεί σε άλλες εταιρείες, προκειμένου να εκτελέσει διάφορες εργασίες, όπως, για παράδειγμα, να βοηθήσει με την εμπορία, την εκτέλεση των τεχνικών υπηρεσιών για τις ιστοσελίδες μας κλπ. Οι εταιρείες αυτές μπορούν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν μια εργασία για το Stardoll. Το Stardoll χειρίζεται όλα τα προσωπικά δεδομένα με τη μέγιστη φροντίδα και υπογράφει συμφωνίες με άλλες εταιρείες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα σας, μόνο για την ολοκλήρωση της αποστολής τους για το Stardoll.
Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις εκείνες όπου το Stardoll συνεργάζεται με άλλη εταιρεία για να σας παρέχει ενδιαφέρουσες προσφορές. Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από όταν θέλουν να βοηθήσουν το Stardoll με τις ταχυδρομικές αποστολές του, την εμπορία με διαφημιστικά πανό και τα παρόμοια, για τα οποία έχετε δώσει άδεια στο Stardoll με την παρούσα συμφωνία. Οι εταιρείες αυτές δε θα έχουν το δικαίωμα να διατηρούν και να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για άλλους σκοπούς εκτός από την αποστολή για το Stardoll.
Το Stardoll αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τα μέλη για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο στο βαθμό που επιτρέπεται από τους παρόντες όρους και από την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και για την ασφάλεια των μελών, δηλαδή, με σκοπό την πρόληψη, διερεύνηση, αποκάλυψη και ποινική δίωξη ενδεχομένων εγκλημάτων κατά των μελών μας. Το Stardoll διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύπτει τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως απαιτείται από το νόμο και όταν πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας και / ή για τη συμμόρφωση με μια δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση, ή νομική διαδικασία στην ιστοσελίδα μας
Εάν έχετε λογαριασμό σε μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Stardoll σας επιτρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα το Facebook Connect (στο Facebook ή σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται παρακάτω από κοινού ως "Υπηρεσία Σύνδεσης"). Μόλις επιτρέψετε στο Stardoll να συνδεθεί με την Υπηρεσία Σύνδεσης, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα στοιχεία σύνδεσής σας στην Υπηρεσία Σύνδεσης για να συνδεθείτε με το Stardoll ως μέλος, και θα είστε σε θέση να δημοσιεύετε τη δραστηριότητά σας στο Stardoll στο προφίλ σας στην Υπηρεσία Σύνδεσης. Επιπλέον, με τη χρησιμοποίηση της Υπηρεσίας Σύνδεσης, επιτρέπετε στο Stardoll να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εσάς (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών του προφίλ σας, των φίλων σας και των ρυθμίσεων απορρήτου) ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες σας στο Stardoll, και για να μπορέσουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της χρήση του Stardoll από εσάς και να σας επιτρέψουμε να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας από την Υπηρεσία Σύνδεσης στο Stardoll. Όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα της Υπηρεσίας Σύνδεσης, θα χειρίζονται σύμφωνα με τη γενική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Stardoll, όπως περιγράφονται στην παρούσα σύμβαση και εσείς επιτρέπετε στο Stardoll να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα, όπως και τα άλλα προσωπικά δεδομένα, όπως περιγράφεται παραπάνω σε αυτό το τμήμα της συμφωνίας. Για να γίνει εφικτή η Υπηρεσία Σύνδεσης, συμφωνείτε ότι επιτρέπετε στον πάροχο Υπηρεσίας Σύνδεσης, όπως το Facebook, να ελέγξει τα Facebook cookies σας όταν επισκέπτεστε το Stardoll, και επιτρέπετε στο Facebook να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειές σας στο Stardoll (οι οποίες στέλνονται μόνο με την άδειά σας). Οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται με τον πάροχο Υπηρεσίας Σύνδεσης θα διαβιβάζονται και αποθηκεύονται από τον πάροχο Υπηρεσίας Σύνδεσης σε διακομιστές που μπορούν να τοποθετηθούν έξω από τη χώρα διαμονής σας. Σε περίπτωση που δε θέλετε πλέον το Stardoll να δημοσιεύει ιστορίες σας ή θέλετε να περιορίσετε τους τρόπους με τους οποίους το Stardoll αλληλεπιδρά με το λογαριασμό σας με έναν πάροχο Υπηρεσίας Σύνδεσης, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα με την αλλαγή των ρυθμίσεων της εφαρμογής σας στην Υπηρεσία Σύνδεσης.
Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται από το Stardoll μέσω της Υπηρεσίας Σύνδεσής σας, όμως, οι δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα του παρόχου της Υπηρεσίας Σύνδεσής σας, όπως το Facebook, καλύπτονται από τη δική τους Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους άλλους όρους χρήσης τους (στην περίπτωση του Facebook www.facebook.com/terms.php; www.facebook.com/policy.php).
Το Stardoll διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ανά πάσα στιγμή, για αυτό παρακαλούμε να την εξετάζετε συχνά. Αν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην πολιτική αυτή, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ σε αυτό το URL, μέσω ανακοίνωσης στην αρχική σελίδα μας ή όπως απαιτείται από το νόμο. Εάν διαπιστώσετε οποιεσδήποτε αλλαγές τις οποίες δε δέχεστε, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα. Η συνεχιζόμενη χρήση σας της ιστοσελίδας Stardoll, μπορεί, όπως επιτρέπει ο νόμος, να θεωρηθείι ως αποδοχή των όρων αυτών, συμπεριλαμβανομένων των μεταβολών.
4. Ερωτήσεις που αφορούν προσωπικά δεδομένα και την ανάκληση έγκρισης
Αν θέλετε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες έχει το Stardoll για σας ή έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μαςεδώ. Μπορείτε να ακυρώσετε την έγκρισή σας για το χειρισμό και την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτή την περίπτωση κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε το έντυπο. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συμμετοχής σας στο Stardoll. Δείτε περισσότερα βάσει της παραγράφου 10 που ακολουθεί.
Για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο μέλος του Stardoll, πρέπει να μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία (τα λεγόμενα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα) και να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ως μέλος.
Επομένως, εάν δεν μας επιτρέπετε να επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, δεν μπορούμε να χειριστούμε τη συμμετοχή σας. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας εάν δε θέλετε να μας επιτρέψετε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
5. Cookies
Το Stardoll μπορεί να τοποθετήσει ένα αρχείο κειμένου στο πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας, το οποίο ονομάζεται "cookie". Όπως και οι περισσότερες άλλες ιστοσελίδες, το Stardoll χρησιμοποιεί cookies περιόδου λειτουργίας και μόνιμα cookies για να βελτιώσει και να διαμορφώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα. Με μόνιμα cookies καταγράφουμε, για παράδειγμα, πόσους επισκέπτες έχουμε στην ιστοσελίδα και ποια μέρη της ιστοσελίδας είναι τα πιο δημοφιλή. Αυτό το είδος των πληροφοριών μπορεί να αποστέλλεται από το Stardoll σε αναθεωρημένη (δηλαδή, ομαδοποιημένη και μη προσωπική) εκδοχή, ως στατιστικά στοιχεία για τα μέλη, εταίρους σε συνεργασία, χορηγούς και άλλα.
Αυτό σημαίνει ότι εμείς ή οι παροχείς υπηρεσιών μας και / ή οι συνεργάτες μας, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε cookies για τη διαχείριση και μέτρηση της απόδοσης των διαφημίσεων που εμφανίζονται ή παραδίδονται από ή μέσω της ιστοσελίδας. Αυτό βοηθά, επίσης, τους παρόχους υπηρεσιών και τους εταίρους μας με την παροχή πιο σχετικών διαφημίσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τρίτους διακομιστές διαφημίσεων, βλ. παρακάτω "Συλλογή Πληροφοριών από Ιστοχώρους Τρίτων".
Μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις όσον αφορά στη χρήση των cookies και παρόμοιας τεχνολογίας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να αποδέχεται όλα τα cookies, να μπλοκάρει ορισμένα cookies, να απαιτεί τη συγκατάθεσή σας πριν τοποθετείται ένα cookie στον πρόγραμμα περιήγησής σας ή να αποκλείει όλα τα cookies. Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα επηρεάσει την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο και μπορεί να σας αποτρέψει από το να απολαμβάνετε πλήρως τις λειτουργίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας.
5.1. Συλλογή Πληροφοριών από Ιστοχώρους Τρίτων, Διακομιστές Διαφημίσεων και Χορηγούς
Η ιστοσελίδα του Stardoll μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των χορηγών και των διαφημιστών, των οποίων η χρήση πληροφοριών μπορεί να είναι διαφορετική από τη δική μας. Μερικές φορές αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων μπορεί να διεξάγουν διαγωνισμούς και κληρώσεις που προωθούνται στην ιστοσελίδα του Stardoll. Οι επισκέπτες πρέπει να συμβουλεύονται την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων αυτών των άλλων δικτυακών τόπων τρίτων, δεδομένου ότι οι εν λόγω ιστοσελίδες δεν καλύπτονται από την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας και μπορεί να ακολουθούν διαφορετικές διαδικασίες.
Επιπλέον, το Stardoll και διαφημιστές μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τρίτους για να εξυπηρετήσουν ή να υποβάλουν τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας και να διεξάγουν έρευνα σχετικά με τις διαφημίσεις. Οι τρίτοι μπορούν να δουν, να επεξεργαστούν ή να ορίσουν τα δικά τους cookies. Εμείς, οι τρίτοι παροχείς υπηρεσιών μας και / ή οι εταίροι μας, μπορούμε επίσης να τοποθετήσουμε cookies, web beacons, σαφή .gifs ή παρόμοιες τεχνολογίες για να βοηθήσουμε στην παρουσίαση τέτοιου είδους διαφημίσεων, όπως και την καταμέτρηση και την έρευνα της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεων. Η χρήση αυτών των τεχνολογιών από αυτούς τους τρίτους υπόκειται στη δική τους πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν καλύπτεται από τη δική μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
6. Κανόνες Συμπεριφοράς
Ως μέλος πρέπει να ακολουθείς τους Κανόνες του Stardoll (Κανόνες Συμπεριφοράς) όπως δημοσιεύονται κατά καιρούς στην ιστοσελίδα του Stardoll http://www.stardoll.com/help/article.php?sectionId=18&articleId=13.
Το Stardoll έχει το δικαίωμα να επιθεωρεί τα γραπτά, τις εικόνες και άλλο υλικό δημιουργημένο από το μέλος και να αφαιρέσει το υλικό που κατά την απόλυτη κρίση μας, παραβιάζει τους Κανόνες.
Το Stardoll έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει και να διανείμει πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο δικτυακό του τόπο σε αστυνομικές ή παρόμοιες αρχές, εάν υποψιαζόμαστε ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν απαιτείται νομικό αδίκημα για να τερματιστεί ο λογαριασμός σας.
Γραπτά και μηνύματα που αφορούν σε σοβαρά προβλήματα σχετικά με, αλλά χωρίς να περιορίζονται σε διατροφικές διαταραχές, αυτοτραυματισμούς, αυτοκτονίες κτλ. στέλνονται από το Stardoll σε δικτυακούς τόπους και σε φόρουμ με ενήλικους επαγγελματίες, ειδικά εκπαιδευμένους να ασχοληθούν με τέτοια προβλήματα. Το Stardoll θα δημοσιεύσει τις κατάλληλες διασυνδέσεις με τις τοπικές ιστοσελίδες που χειρίζονται αυτού του είδους τα σοβαρά προβλήματα .
Όλες οι ιδιότητες της κοινότητας στο Stardoll, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε φίλους, Blog, Guestbook, ‘Αλμπουμ, Πάρτυ, Chat Σουίτας, εμφανίζουν ένα κίτρινο τρίγωνο κουμπί με ένα κόκκινο θαυμαστικό για αναφορές. Όλα τα μέλη καλούνται να διαβάσουν τις οδηγίες μας σχετικά με τις αναφορές και την υποβολή αναφορών - http://www.stardoll.com/en/help/article.php?sectionId=18&articleId=15 - πριν από την αναφορά ανάρμοστης συμπεριφοράς. Μπορείτε να κάνετε φραγή σε άλλο μέλος έτσι ώστε να μη σας στέλνει μηνύματα. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να κάνετε φραγή, παρακαλούμε διαβάστε εδώ http://www.stardoll.com/help/article.php?sectionId=18&articleId=15.
Ο λογαριασμός σας στο Stardoll ούτε κληρονομείται ούτε μεταβιβάζεται. Αν επιτρέψετε σε άλλο άτομο να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σας, είστε υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις του ατόμου αυτού σχετικά με το Stardoll και τους όρους χρήσης.
Η αποκάλυψη ή η ανταλλαγή κωδικών πρόσβασης, αριθμών αναφοράς, η αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου scam, η πληκτρολόγηση του κωδικού πρόσβασης σε ιστοσελίδες phishing ή η χρήση των proxies κλπ μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του λογαριασμού ή / και αντικειμένων και Stardollars. Το Stardoll δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για το περιεχόμενο του λογαριασμού σας και δεν θα επιστρέψει χαμένα αντικείμενα ή Stardollars αν ο κωδικός πρόσβασης, ο αριθμός αναφοράς, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κτλ. έχουν αποκαλυφθεί και χρησιμοποιηθεί από τρίτους. Το Stardoll θα βοηθήσει στην επαναφορά χαμένων λογαριασμών στον αρχικό ιδιοκτήτη, αλλά διεκδικήσεις χαμένων λογαριασμών και / ή αντικειμένων και Stardollars πρέπει να υποβληθούν εντός τριών μηνών.

7. Κανόνες και ευθύνες για το υλικό που δημιουργείται από το μέλος
Είστε υπεύθυνοι για ό, τι υλικό εσείς δημιουργείτε και δημοσιεύετε (ανεβάζετε) στην ιστοσελίδα του Stardoll, για παράδειγμα, κούκλες, ρούχα, κείμενα blogger, chat και τα παρόμοια, σκηνικά και εικόνες. Όποιος παραβιάζει τους κανόνες συμπεριφοράς του Stardoll μπορεί να απελαθεί ως μέλος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό βλ. κατωτέρω, σύμφωνα με το σημείο 10.
8. Δικαιώματα σχετικά με υλικό δημιουργημένο από μέλη
Έχετε τα δικαιώματα του υλικού που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας στην ιστοσελίδα του Stardoll, αλλά σε αυτή τη συμφωνία δίνετε στο Stardoll το δικαίωμα, χωρίς ιδιαίτερη αποζημίωση, να δημοσιεύσει το υλικό για απεριόριστο χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο και ανεξάρτητα από το χρησιμοποιούμενο μέσο, ​​δηλαδή, στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, ή μέσω κινητής διανομής κλπ. Αυτό σημαίνει ότι δίνετε στο Stardoll το δικαίωμα να χρησιμοποιεί, αντιγράφει, παρουσιάζει, αναπαράγει, επιδεικνύει, επεξεργάζεται, ενσωματώνει, χορηγεί άδεια, όπως και να διανέμει το υλικό που έχετε δημιουργήσει. Αυτά τα δικαιώματα του Stardoll ισχύουν τόσο για εμπορική όσο και μη εμπορική χρήση.
9. Δικαιώματα σχετικά με το υλικό του Stardoll
Δεν επιτρέπεται η χρήση κούκλων, ρούχων, πληροφοριών, δεδομένων, ονομάτων, φωτογραφιών, λογοτύπων ή εικόνων από την ιστοσελίδα του Stardoll (τα αποκαλούμε "Υλικό του Stardoll") αν δεν είναι σαφές από την ιστοσελίδα ότι αυτό επιτρέπεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αντιγράφετε, διανέμετε, διαδίδετε, πωλείτε, δημοσιεύετε, αποστέλλετε ή με άλλο τρόπο να κυκλοφορείτε το Υλικό του Stardoll σε άλλο πρόσωπο χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του Stardoll. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλάξετε, να αναθεωρήσετε ή να αντικαταστήσετε οτιδήποτε από το υλικό του δικτυακού τόπου, είτε στο σύνολό του ή σε τμήματά του.
10. Αναστολή και ακύρωση της ιδιότητας του μέλους
Το Stardoll έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την ιδιότητας μέλους σας και να κλείσει το λογαριασμό σας αν παραβιάσετε την παρούσα Συμφωνία ή τους κανονισμούς για το δικτυακό τόπο του Stardoll ή εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σας για τέσσερις ή περισσότερους μήνες. Μπορούμε επίσης να κλείσουμε το λογαριασμό σας, εάν δεν πληρώσετε για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που αγοράζετε ή εάν ψωνίζετε χωρίς την άδεια του ατόμου που πληρώνει σύμφωνα με το σημείο 16 κατωτέρω.
Όταν ακυρωθεί η ιδιότητα μέλους σας, ο χρόνος που παραμένει στο Superstar λογαριασμό σας καταπίπτει και τα Stardollars στο λογαριασμό σας εξαφανίζονται.
Το Stardoll έχει το δικαίωμα να αποθηκεύσει τα προσωπικά δεδομένα ανασταλμένου χρήστη, ακόμη και μετά το κλείσιμο του λογαριασμού του, βλέπε σημείο 3 ανωτέρω.
11. Επιλογή εφαρμοστέου δικαίου και διεθνούς δικαιοδοσίας
Με την επιφύλαξη τοπικού αναγκαστικού δικαίου, η συμφωνία αυτή διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Σουηδίας και τα δικαστήρια της Στοκχόλμης θα έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία, εκτός αν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ ή στη Γερμανία, οπότε η τοπική νομοθεσία θα εφαρμοστεί και η δικαιοδοσία είναι ως εξής: στις ΗΠΑ, τα κρατικά και ομοσπονδιακά δικαστήρια που βρίσκονται στην πολιτεία της Καλιφόρνια, στη Γερμανία, το περιφερειακό δικαστήριο του Ντίσελντορφ και στη Μεγάλη Βρετανία τα δικαστήρια της Αγγλίας και της Ουαλίας. Εάν οποιοδήποτε τμήμα της συμφωνίας αυτής θεωρηθεί άκυρο, αυτό δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπολοίπων τμημάτων της συμφωνίας.
12. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Το Stardoll αποφασίζει αποκλειστικά για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Stardoll και διατηρεί το δικαίωμά του να αναπτύξει, να διαγράψει, να τροποποιήσει και να επιφέρει αλλαγές στο δικτυακό τόπο χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς ή άλλα μέλη. Διορθώνουμε πιθανά λάθη στην ιστοσελίδα του Stardoll το συντομότερο δυνατόν, αλλά το Stardoll δεν εγγυάται ότι οι δικτυακοί τόποι του Stardoll λειτουργούν πάντα.
Υλικό δημοσιευμένο στις ιστοσελίδες του Stardoll μπορεί να αναφέρεται σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες που δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε ορισμένες χώρες.
Χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες του Stardoll με δική σας ευθύνη. Το Stardoll δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την επικαιρότητα των δικτυακών τόπων.
Όλες οι υποβολές από εσάς ή άλλα μέλη αποτελούν αποκλειστικά εκφράσεις του αποστολέα και το Stardoll δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για το περιεχόμενο σε αυτές τις υποβολές. Όλο το περιεχόμενο στις ιστοσελίδες του Stardoll, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, περιεχομένου από τρίτους, παρατηρήσεων και οποιωνδήποτε πληροφοριών ή υλικού που περιέχονται στις ιστοσελίδες, σας παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση. Το Stardoll, ούτε από μόνο του ούτε από τους δικαιοπαρόχους, οργανισμούς ή άλλους εκπροσώπους του, δεν παρέχει καμία ρητή, σιωπηρή ή εκ του νόμου δήλωση, εξουσιοδότηση ή εγγύηση σε σχέση με τις ιστοσελίδες του Stardoll, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό, του περιεχομένου του Stardoll και του περιεχομένου τρίτων. Το Stardoll δεν παρέχει καμία εγγύηση κατά των ιών, spyware ή malware που μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.
13. Σύνδεσμοι (Links) σε ιστοσελίδες τρίτων
Η ιστοσελίδα του Stardoll μπορεί να περιέχει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες. Όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις συνδέσεις, φεύγετε από την ιστοσελίδα μας. Το Stardoll δεν έχει κανέναν έλεγχο πληροφοριών που δημοσιεύονται σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για πληροφορίες και άλλο περιεχόμενο σε κάθε άλλη ιστοσελίδα τρίτων. Αναλαμβάνετε μόνο εσείς την ευθύνη όταν χρησιμοποιείτε άλλες ιστοσελίδες που συνδέονται με αυτήν την ιστοσελίδα. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάζετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των άλλων δικτυακών τόπων που επισκέπτεστε.

ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

14. Τιμές και παράδοση
Το Stardoll έχει το δικαίωμα να καθορίζει μόνο του τις τιμές και άλλους όρους πώλησης στην ιστοσελίδα της και να τις αλλάζει. Σε περίπτωση που ορισμένα προϊόντα πρέπει να μεταφερθούν, τότε τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του προϊόντος, αλλά όλες αυτές οι δαπάνες προστίθενται στο λογαριασμό σας και μπορούν να προβληθούν όταν ολοκληρώσετε την αγορά σας.
Δεχόμαστε ποικιλία διαφορετικών μεθόδων πληρωμής. Μερικά παραδείγματα είναι οι πιστωτικές κάρτες, τα κινητά τηλέφωνα, τα τηλέφωνα, οι κάρτες δώρων, οι προπληρωμένες κάρτες και το PayPal. Διαθέσιμες τοπικές μορφές πληρωμής εμφανίζονται πάντα στη σελίδα πληρωμής για τη χώρα σας. Για τους κατοίκους της ΕΕ το ΦΠΑ περιλαμβάνεται, σύμφωνα με την τρέχουσα ισχύουσα φορολογική νομοθεσία. Αυτό θα εμφανίζεται μαζί με την τιμή. Όταν πληρώνετε μέσω κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, το ΦΠΑ ή ο φόρος επί των πωλήσεων περιλαμβάνονται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.
Τα εικονικά προϊόντα που αγοράζετε γίνονται διαθέσιμα σε σας το συντομότερο δυνατό. Stardollars και εικονικά προϊόντα (εικονικά ρούχα και όλα τα άλλα αγαθά και υπηρεσίες στην ιστοσελίδα του Stardoll) δεν επιτρέπεται να ανταλλάσσονται, εκτός και αν αποφασίσει το Stardoll να επιτρέψει αλλαγές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Το Stardoll έχει το δικαίωμα να πάρει το ίδιο τις αποφάσεις αυτές για κάθε περίπτωση χωριστά.
Όλα τα εικονικά προϊόντα και Stardollars αποτελούν μέρος των υπηρεσιών που παρέχονται σε σας στην ιστοσελίδα του Stardoll και θα έχετε δικαίωμα χρήσης τους μόνο σύμφωνα με τους όρους στην ιστοσελίδα από καιρό σε καιρό. Τα εικονικά προϊόντα και Stardollars δεν έχουν καμία νομισματική αξία και δεν μπορούν να ανταλλάσσονται με χρήματα. Η διαθεσιμότητα των εικονικών προϊόντων, ο τύπος και η ποικιλία των ειδών που είναι διαθέσιμα για αγορά μπορεί να αλλάξουν από το Stardoll χωρίς προειδοποίηση. Όλα τα εικονικά προϊόντα που αγοράζετε ως μέλος Superstar μπορεί να τροποποιηθούν ή να μην είναι πια διαθέσιμα για χρήση όταν λήξει η συμμετοχή σας ως Superstar.
Τα Stardollars έχουν ημερομηνία λήξης 12 μηνών μετά την αγορά και οι δωροεπιταγές ισχύουν για 6 μήνες μετά την αγορά.
15. Ασφάλεια πιστωτικών καρτών
Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν ψωνίζετε στο Stardoll. Μπορείτε να μας δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν ψωνίζετε μαζί μας. Χρησιμοποιούμε προηγμένης τεχνολογίας συστήματα ασφάλειας που είναι διαθέσιμα στην αγορά και τα δεδομένα σας προστατεύονται στους διακομιστές μας σε όλη τη διαδικασία της παραγγελίας με τη βοήθεια της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας firewall. Στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο εμφανίζεται μια μικρή κλειδαριά στη γραμμή μενού (γραμμή εργασιών) στο κάτω μέρος της οθόνης, όταν επισκέπτεστε μια ασφαλή τοποθεσία. Κοιτάξτε να δείτε εάν αυτό το εικονίδιο εμφανίζεται όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα όπου καλείστε να δώσετε προσωπικές πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε επίσης το Secure Sockets Layer (SSL) προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τη χρήση από αναρμόδια πρόσωπα.
16. Έγκριση από τον υπόχρεο
Πρέπει να έχετε την άδεια του αποδέκτη του τιμολογίου, του κατόχου της κάρτας ή του κυρίως κατόχου του λογαριασμού του τηλεφώνου που χρησιμοποιείται πριν κάνετε αγορά ιδιότητας μέλους Superstar ή Stardollars. Αν κάνετε αγορές χωρίς την έγκριση αυτή, το Stardoll έχει το δικαίωμα να ακυρώσει το λογαριασμό σας.
17. Επιστροφές
Δεχόμαστε επιστροφές για προϊόντα που έχετε αγοράσει εφόσον δεν είναι εικονικά προϊόντα που αγοράζονται στην ιστοσελίδα και υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα αυτά, μαζί με τη συσκευασία επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Σας στέλνουμε ένα έντυπο επιστροφής μαζί με τα προϊόντα που αγοράζετε το οποίο πρέπει να επισυνάψετε μαζί με τα προϊόντα που επιστρέφετε.
18. Ακύρωση μηνιαίων πληρωμών
Για την ακύρωση μηνιαίων πληρωμών, παρακαλούμε επισκεφτείτε το http://www.stardoll.com/en/account/ και πατήστε το σύνδεσμο “Ακύρωση μηνιαίας πληρωμής” στο πλαίσιο “Είσαι Superstar”.
19. Παράδοση και λάθη
Όταν το Stardoll δεν μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί στην επιθυμητή ποσότητα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας προμηθεύσουμε με ισοδύναμα προϊόντα υποκατάστασης ή να αφαιρέσουμε το τμήμα της παραγγελίας που δεν μπορεί να παραδοθεί. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις παραγγελίες οι οποίες καθυστερούν ή δεν μπορούν να υλοποιηθούν λόγω περιστάσεων πέραν του ελέγχου του Stardoll (για παράδειγμα, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, φυσικές καταστροφές, πόλεμοι, πολιτικές αναταραχές, άσκηση δημόσιας εξουσίας, τρομοκρατία, πυρκαγιές, καταιγίδες, πλημμύρες, εκρήξεις, απεργίες, στάσεις εργασίας και άλλες εργασιακές συγκρούσεις, διακοπή στην παροχή υπηρεσιών, εξοπλισμού, μεταφορών ή άλλων παρόμοιων αιτιών).
20. Γενικά
Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί από τη Stardoll AB από το γραφείο του στη Στοκχόλμη, Σουηδία.
Stardoll AB
Hudiksvallsgatan 8
S-113 30 Stockholm
Sweden
E-mail: info@stardoll.com
Αριθμός Fax: ΗΠΑ (+1 - 212 - 208 4566)
Αριθμός Fax: Μεγάλη Βρετανία (+44 - 20 - 7990 9907, +44 - 20 - 7990 9907)
Αριθμός Fax: Αργεντινή (+54 - 11 - 40321600)

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου